30-03-09

Goede training op Zandvoort circuit Run

Afgelopen zondag de verplaatsting gemaakt richting Noord-Holland voor de bedrijvenloop van de Zandvoort circuit Run. Door sponsor Running Center Brugge werden we gevraagd om met kledij van Craft deel te nemen aan de sponsorloop. Die vertrok enkele minuten later dan de elite wedstrijd.

Samen met ons vrienden loopgroepje (Stijn Fincioen, Lieven Vandenbroucke & Slamby Tom) vertrokken we de grens over. Andere lopers o.a.Dimitry Caby, Stijn Vandevelde e.a. maakten er deel van uit.

Ik besloot om er van in het begin een doorgedreven training van te maken. Ik liep in het spoor van Lieven Vandenbroucke tot een km of 8. Daarna hielp ik een Nederlandse collega Manon Kruiver richting een zevende plek.

Ik hield er een goed gevoel aan over. Met ons team wonnen we de bedrijvenloop. De omloop is de moeite waard, zeker om terug te keren.

De terugreis liep moeizamer dan verwacht waardoor het een vrije lange dag werd...

circuitrun

22:37 Gepost door brouckaert dieter in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Mooie team prestatie en een leuke ervaring. ..proficiat. Knap gedaan.

Gepost door: natalie | 31-03-09

Zandvoort Zandvoort is inderdaad een schiterende wedstrijd. De combinatie van circuit, strand en winkelstraat is vrij uniek. Proficiat met jullie overwinning. Met het Dreamteam van vorig jaar werden wij compleet onverwacht vierde (zij het op een heel grote afstand van jullie). Volgend jaar gaan we zeker terug.

Gepost door: harmsie | 31-03-09

Beste Dieter,

Graag wil ikje uitnodigen voor de Drechtstadoop te Dordrecht op 26 oktober. Dit is een halve marathon op een gecertificeerd parcours.
We hebben een mooi prijzenschema en voor de snelle tijden ook bunussen.
Kom je met wat loopvrienden dan kan er wat gedaan worden aan het benzinegeld.
Kijk op www.drechtstadloop.nl en stuur je reactie naar pslijkoord@kpnmail.nl
Mvg Peter Slijkoord.

Gepost door: Peter Slijkoord | 28-06-14

De commentaren zijn gesloten.