17-02-09

Opnieuw een domper

Reeds enkele weken sukkelde ik met lichte rugpijn. Na iedere training voelde ik telkens dat het bekken losser werd. Afgelopen week was de pijn echter niet te harden, zeker niet tijdens de trainingen.

Na het nemen van een ct-scan en bezoek aan de arts en kiné bleek dat het om een beginnende hernia gaat. Ook een bulzing tussen wervel 3 & 4 hindert de bewegingen. Feit is dat mijn rug volledig geblokkeert zit en buigen totaal niet gaat. Toch een serieuze teleurstelling want ik begon net terug in conditie te komen na mijn achilepeesontsteking.

Toch is het lopen niet mijn eerste zorg. Eerst wil ik af zijn van de rugklachten zodat ik de alledaagse dingen terug kan doen.

Voorlopig terug naar kiné. Hopelijk helpt de behandeling zodat ik snel terug kan zwemmen of fietsen. Het lopen mag pas wanneer ik pijnvrij ben.

17:24 Gepost door brouckaert dieter in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk ben je vlug van uw rugklachten af...ik heb ook een hernia gehad 15 jaar geleden maar het heeft mij niet belet om terug te lopen. sterkte.

Gepost door: eddy | 17-02-09

lumbago 3 jaar terug had ik ook last aan de rug .Bij mij werd een lumbago vastgesteld en telkens opnieuw blokkeerde mijn bekken .Na 3 verschilende behandelingen door 3 verschillende kinesisten ben ik ter toch van af geraakt (na 6 maanden).De laatste was een chiropracter die werkte met de ingewanden en die kon mij helpen.Nu heb ik er sporadisch nog eens last van.
Hopelijk duurt het van jou niet zo lang want ik heb gezien dat je weer op dreef kwam.Ik wens je het beste.

http://johanbeton.skynetblogs.be

groetjes

Johan

Gepost door: Johan Watthy | 17-02-09

sterkte merde, da's jammer.. Dora had het mij al verteld vorige week... ik wens je een snel herstel toe..

Gepost door: Vince | 19-02-09

De commentaren zijn gesloten.