09-08-08

Torhout: opnieuw tweede

9 augustus: de kermisloop in Torhout (13km) vond er plaats, de voorlaatse wedstrijd van ihet criterium.

Door vermoeide benen van afgelopen week en weinig slaap de dag ervoor stond ik met eerder weinig ambities aan de start. De dag voordien was er de trouw van onze beste vrienden en molenlopers Lieven en Nathalie. Heel wat molenlopers stonden dan ook met kleine oogjes achter het startlint.

Al gauw was duidelijk dat Bram Coppens met de zege ging lopen. Enkel Davy, mezelf en een afrikaan volgden hem. Na een 5-tal km ging het tempo de lucht in waardoor zowel Davy als de afrikaan, die later nog opgaf, moesten lossen. Tot halfweg koers liep ik nog bij Bram maar daarna volgde een serieuze slag van de hamer. In een mum van tijd sprokkelde Bram een voorspong van 20 sec. bijeen. De vermoeidheid woog nu door...

Waar ik in een wedstrijd normaalgezien een maximum hartslag heb van om en bij de 176 , ging die nu niet hoger dan 164. Met harken kon ik de wedstrijd toch als tweede afmaken.

De komende week is het nu van belang om niet alleen de trainingen af te werken maar vooral om meer uitgerust aan een training te kunnen beginnen.

20:19 Gepost door brouckaert dieter in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.