20-07-08

Pieken naar 1/2 marathon Breda

Het wedstrijdprogramma voor de komende maanden is definitief. De wedstrijden die gelopen worden in juli, augustus en september zijn in functie van de halve marathon in Breda op 5 oktober. Vorig jaar liep ik een tijd van 1u 07'55". Mijn betrachting is om de tijd te verbeteren. Stiekem hoop ik dicht tegen de 1u07' te zitten. Indien alles mee zit (conditie, weer, bezetting,...) acht ik dit mogelijk.

Om te beginnen Dwars door Bekegem. Het beloofd een molenlopers onderonsje te worden met Stijn Fincioen, Tom Vanslambrouck en Davy Stieperaere. Het is een tijd geleden dat we nog eens met zijn vieren aan de start stonden.Op 2 augustus vertrek ik met trainingsmakker naar Vlaams-Brabant om deel te nemen aan Gelrode. Ik neem de 12km voor mijn rekening. Tom twijfelt nog tussen de 6 en 12km.

De laatste wedstrijden van het houtlandcriterium nl. Torhout en Keiem staan ook op het programma. Ik hoop het criterium voor de tweede keer te kunnen winnen. De komende jaren laat ik echter dit criterium links liggen. Grijsloke en de halve marathon Nieuwpoort dienen als laatste test voor Breda.

De week na Breda trek ik normaalgezien met Stijn Fincioen naar Eindhoven. Stijn loopt er zijn eerste marathon. Ik ga mee om te supporteren. In de namiddag loop ik de 1/2 marathon van Eindhoven. Het valt echter af te wachten of ik niet te vermoeid ben van Breda.

13/10 - 23/10 rustperiode

18:32 Gepost door brouckaert dieter in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.