27-05-08

Lichaam na corrida vermoeid

Na de corrida besloot ik om de snelheid wat aan te scherpen in functie van de piste de komende weken. Ik kon mijn 200m telkens onder de 30" afwerken. Ik was fit en voelde mij vrij goed. Na de training was zowel trainer Mark als mezelf zeer tevreden.

De komende dagen voelden de benen vrij zwaar aan, van doortrainen was geen sprake. Met het vooruitzicht op de 20km van Brussel (ik moest hazen voor een tijd onder 1u20) besloten we om het rustiger aan te doen.De 20km van Brussel zelf ging in het begin vrij vlot. We liepen een constant tempo van onder de 4'. Voorbij halfweg kreeg ik echter opnieuw terug lichte verzuring in de benen. De wedstrijd zelf is een unieke belevenis. Enorm mooi maar zwaar parcours en veel volk...

Trainingsmakker Tom Vanslambrouck en ik eindigden in een tijd van 1u18'30", in feite veel te snel. Hopelijk lukt het volgend jaar beter.

Ondertussen hoop ik om de trainingen vlotter te kunnen afwerken. De eerste tests zullen Lokeren en dan Kessel-Lo zijn. Ik hoop nog een goede tijd te kunnen neerzetten in Papendal (NL) op de 5000 meter. Indien de komende weken niet vlotten dan laat ik het Bk in Jambes links liggen en wordt de rustperiode twee weken vervroegd.

 

16:25 Gepost door brouckaert dieter in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.