01-05-08

2e plaats in Permekeloop Jabbeke

Woendagavond 30 april liep ik de permekeloop van Jabbeke. Een wedstrijd die ik ieder jaar loop. In eigen streek lopen is altijd plezant.

Voor de wedstrijd was het reeds duidelijk dat ik niet met de overwinning ging lopen. Woldu stond paraat. De eerste km was werkelijk zeer traag (mede door de wind). Op het moment dat clubmakker Davy een eerste keer doortrok gingen enkel Woldu en mezelf mee. De schifting was toen reeds gevoerd.

Vanaf dan was het een kat en muisspel tussen mezelf en Woldu. Een viertal kilometer was het traag, dan een serieuze versnelling van een 400meter, dan terug wat rustiger. Dit herhaalde zich een paar keer. Davy kon een paar keer daardoor terug aanpikken.

Halverwege plaatste Woldu terug een versnelling, nu moest ik hem laten gaan want mijn benen voelden dan al zeer zwaar aan door al die tempowisselingen. De laatste kilometers werkte ik op mijn eigen tempo af om zo mijn tweede plaats veilig te stellen.

Na de wedstrijd was ik toch misnoegd. Ik had beter van in het begin een hoog tempo gelopen. Nu zat ik al na enkele kilometers al met vermoeide benen (door de verschillende versnellingen). Gelukkig ging het naar het einde toe terug wat beter. Clubmakker Davy Stieperaere vervolledigde het podium.

Uitslag:

1. Woldu Ghirma                  38'03"

2. Brouckaert Dieter             38'08"

3. Stieperaere Davy              38'58"

4. Van Peteghem P.             39'23"

5. Maene Bart                      39'36"

jabbeke1jabbeke2

13:29 Gepost door brouckaert dieter in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.